75.Yıl İlkokulu

Öğrenci :131

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.50-14.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2866184132

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://ezine75yil.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 22 EYLÜL CADDESİ NO1 EZİNE / ÇANAKKALE

Derslik :9

Yerleşim Yeri - Çanakkale Ezine İlçesinde Bulunan Okulumuz Merkezde hükümet Konağı karşısında yeralmaktadır. Ezinenin merkez nüfusu 17500 dür.

Adres - CUMHURİYET MAH. 22 EYLÜL CADDESİ NO1 EZİNE / ÇANAKKALE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE